Contact

Waarom bij mij
Wanneer jij bij mij komt voor RTT gaan jij en ik samen direct de onderliggende oorzaak, de kern van jouw probleem opspeuren. Daarvoor gebruik ik hypnose als een middel om toegang te krijgen tot de informatie die in jouw onderbewustzijn ligt opgeslagen. Doorgaans lukt het mij om de oorzaak al tijdens het eerste uur te identificeren.

Vervolgens heb ik een schatkamer aan methodes en technieken beschikbaar om jouw specifieke probleem grondig aan te pakken en permanent op te lossen.

Je ziet het al: ik ben geen voorstander van eindeloze praatsessies over de problemen, om uiteindelijk de conclusie te moeten trekken dat je toch maar met die problemen moet leren leven. En ook niet om keer op keer hetzelfde probleem te moeten herbeleven met de daarbij behorende onnodige pijn en stress. Te vaak bestaat het uit ‘pleisters plakken’ of andere tijdelijke oplossingen.

Ik ben er stellig van overtuigd dat je niet ‘vast’ zit in ‘hoe de situatie nu eenmaal is’. JIJ hebt de kracht en de sleutel in je om datgene te veranderen dat jou tegenhoudt om je vrij te voelen. Ik kan jou leren hoe je jouw innerlijke kracht kunt inzetten om vrijheid te ervaren en jouw leven te leven zoals jij dat wilt.

Boek een Ontdeksessie RTT

E-mail:
anja@leefmetplezier.com

Locatie: Gebouw de Hofcamp, Hofcampweg 71, 2241 KE Wassenaar 

KvK nr. 85834254

Leef Met Plezier op Facebook

Leef Met Plezier op Instagram

iedereen is een diamant