Testimonials

ANONIEM: Ik liep tegen veel onverklaarbare dingen aan die ik niet alleen opgelost kreeg!
Hierdoor was mijn zelfvertrouwen laag en vond ik het moeilijk om in contact te zijn met anderen.
Ik zou een sessie bij Anja aanraden omdat ik merk dat er een last van mijn schouders af is waarvan ik niet wist dat het er zat.
Direct na de sessie voelde ik me opgelucht en rustiger en het luisteren naar de audio zorgt ervoor dat ik als moeilijke slaper makkelijk in slaap kom.
Daarnaast heeft de sessie ervoor gezorgd dat er een last van mijn schouders is ik me rustig voel en heel veel inzichten heb gekregen. Al na drie dagen durfde ik in het openbaar me te laten horen en zien.
ANONIEM: Ik merkte dat ik steeds weer terugkerend gedrag vertoonde en die niet kon doorbreken terwijl het verlangen groot was, enkele achterliggende redenen wist ik wel.
Het resultaat is een vrijer gevoel en keuze mogelijkheden die weer leuk zijn.
Ik vind het zeker een aanrader als je toe bent aan die ene stap die je wilt maken en je niets meer in de weg wilt hebben staan.
ANONIEM: Direct na de sessie voelde ik me super fijn en opgelucht en de “21 dagen audio” zorgde ervoor dat ik mezelf kon blijven omarmen en de overtuigingen die ik had konden krimpen en verdampen.Ik wilde vooral beter/goed in mijn vel zitten, een prettiger en gelukkig leven.
De persoonlijke touch die Anja erin stopt vond ik het meest fijn. De sessie heeft mij rust en kalmte gegeven, niet overal op willen reageren of willen stampvoeten van woede.
Ik raad het zeker aan als je je vinger niet kan leggen op dat waar je last van hebt of omdat je een onverklaarbare angst hebt, het geeft je verlichting.
Anja is een fijne kalme en rustige vrouw die naar je luistert en nergens over oordeelt.
Ik voelde me direct rustig en ontspannen, een soort van vertrouwen. En in die 21 dagen ondersteuning ervaarde ik meer rust en merkte ik dat ik mezelf niet hoeft te overschreeuwen. Ik ben minder snel uit balans, kalmer en minder een meeprater. Daarnaast zijn het ook andere die het opvallen en zeggen Er is iets anders aan je
Dear Anja, (voorgelezen ‘in front of’ 37 ondernemers)
40 years ago I failed my HAVO exam, twice, because of English.
It’s sounded like Portugese and on paper It looks like Chinese.
I had a black out.
I felt desperate… my ambition to become a nurse went up in smoke…
Instead of being a nurse, I became a beautician. But it occupied my mind for 40 years: why did I suffer blackouts? Recently I met you, Anja. After our 1 on 1 meeting, I made an appointment with you for a hypnosis session.
In a calm, relaxed atmosphere, you asked the right questions to my subconscious mind.
When you made your recapitulation, I understood what happened and I was able to get a grip on the roots of my problem.
You’re working method is very professional, calm and with the correct focus.
And see me now!! I am standing in front of you, talking in English!!
Thank you Anja, for making this possible… 
Zoetermeer, 2 juni 2023
Lieve Anja,
Iedere week luister ik aandachtig naar jouw pitches. En ik hoor je regelmatig zeggen “De grootste pester, dat ben jij zelf”. Daar kon ik me echt niets bij voorstellen. In mijn jeugd ben ik veel gepest, maar zag mezelf toch echt niet als een pester van mijzelf!
 
Tijdens onze eerste 1 op 1 liet jij mij vertellen over waarom ik getriggerd werd door deze uitspraak. Je gaf geen oordeel, maar zei alleen maar instemmend “Interessant hoe jij daarnaar kijkt”. Bij mij was een zaadje geplant en ik wilde eigenlijk wel meer weten. Want ook het mogen loslaten van beperkende gedachten in het dagelijks leven was voor mij een trigger.
 
Hoewel ik van mijn omgeving vaak te horen krijg dat ik als een zeker persoon over kom, heeft het pestgedrag van vroeger bij mij wel wat sporen achter gelaten. En ik vond dat het tijd werd om deze sporen maar eens uit te wissen. Bij jou in de stoel hebben we samen toch wel een paar keer goed “Shame on them” geroepen, toen mijn onderbewuste wat nare herinneringen naar voren bracht. Herinneringen die ik dus blijkbaar heel ver weg had gestopt. 
 
Met een opgeruimd hoofd verliet ik jouw praktijk, maar daarna gebeurde er veel meer. Je hebt mij inderdaad in laten zien dat ik de grootste pester van mijzelf was. Door lekker veilig dat oude gevoel van onveiligheid op te roepen, saboteerde ik vooral mezelf. Maar ook zie ik dat mijn beperkende gedachten mij sturen naar gedrag wat niet bij mij past.
 
Even weer terug naar de basis noem ik het, maar jouw ondersteuning heeft mij geholpen weer anders naar mezelf en naar de wereld te kijken. Een bezoekje aan Parijs met mijn zussen was voor mij echt genieten. Niet meer in de rol kruipen die ik altijd had ingenomen ten opzichte van mijn zussen. Maar ik kreeg juist inzichten in hoe ik zelf veranderd was.
 
Natuurlijk is het niet allemaal zo gemakkelijk gegaan als ik nu voorlees, maar iedere keer als ik tegen een moeilijk punt aanliep en het met jou deelde, gaf jij weer een advies wat mij weer verder bracht. Ik wil je enorm bedanken voor jouw hulp en ondersteuning om de verbeterde versie te realiseren. Ik blijf er nog steeds aan werken, maar het resultaat tot nu toe bevalt me prima!
Met vriendelijke groet, …..
Kirsten laat weten dat ze de sessie als zeer professioneel en liefdevol heeft ervaren. “Ik voel me een stuk lichter en rustiger!! Een supersessie dus.”
Moeder met 7 jarige zoon bedankt mij middels dit berichtje:
Hallo Anja, Dankjewel.
Ik voel me zeer veel rustiger sinds de therapie. Het kost me nauwelijks moeite om rustig te blijven bij het bedritueel en als mijn zoon uit de bocht vliegt. De afgelopen dagen voel ik me wel weer kribbiger dus ik ben weer begonnen met het luisteren naar de opname. Hopelijk ben ik dan weer gezelliger.
Dave, 44 jaar een briljante ITer die zich gevangen voelde door angst deelt met mij: In de sessie heb ik gevoeld wat gedachten en woorden met me doen. Ik kreeg het inzicht dat de functie van de angst verlopen is door het volwassen worden. Na het beluisteren van de audio (wat ik het lastigste deel van het pakket vond) heb ik meer rust en is de angst afgezwakt.
Het is fijn om iemand een op een te spreken die je steunt in je persoonlijke struggles.
Linda 43 jaar, schrijft: Anja haar mij tijdens de begeleiding het inzicht gegeven van een negatief patroon, nl. het aantrekken van drama en dit voeden terwijl ik rust wens. Ik kan nu beter loslaten, dankjewel voor het inzicht dat jij mij geven hebt. Het is zeer waardevol voor mij en iets wat ik nooit eerder heb geleerd.
Dame van 40 jaar heeft steeds een gevoel van overweldigende zwaarmoedigheid bij het horen van een bepaald soort melodie. In de sessie bleek dat dit de melodie was die haar moeder voor haar op de piano speelde. De moeder was gestorven toen de cliënt 5 jaar was. De dood van haar moeder had bij haar een ernstige depressie veroorzaakt. Zeven dagen na de sessie deelde ze met mij dat de aard van haar gevoelens waren veranderd. Ze had nog steeds een zwaarmoedig gevoel bij de herinnering aan de dood van haar moeder maar niet meer het overweldigende gevoel van wanhoop dat ze aanvankelijk kende.
Maureen 71 jaar, een dame die al langere tijd met mij in contact is en na een nare ervaring vertelde dat ze er eindelijk aantoe was om bij mij in de stoel te gaan zitten schrijft: Het was een stevige sessie die mij direct een lichter gevoel in mijn hoofd opleverde. Na 6 dagen merkte ik op dat ik al voor de 4de ochtend niet misselijk opstond en mijn bloeddruk gestaag daalt. Anja haar stem in de recording kalmeert en ontspant ze me.
Het allerfijnst vond ik dat er met aandacht en ernst wordt geluistert, ik raad het echt alle gestresste mensen aan want ik zag ná 9 maanden eindelijk weer licht aan het eind van een zeer donkere tunnel. Een goede vriendin vertelde dat ik een stuk rustiger overkom. Ik heb veel meer zin om alles weer op te pakken, wandelen/hobby/huishouden e.d. Door Anja ben ik weer bewust geworden dat de zon schijnt.
Het verhaal van een 16-jarige jongen. Heel sociaal en daardoor heel gevoelig voor de mening van zijn omgeving. Nu hij in zijn examenjaar zit en heel graag wil slagen zodat hij met zijn vrienden naar de HBO kan lukt het maar niet om gemotiveerd te raken. Zijn moeder was ten einde raad, zelfs afspreken met vrienden werd zwaarder waardoor hij zich steeds somberder voelde. Naar de huisarts gaan leek geen optie en psychologen hebben wachtlijsten! Om die reden was de stap naar mij als Transformatie Coach vanzelfsprekend.
Binnen een week was er een afspraak voor een sessie. Dit vond hij heel spannend maar ook interessant en in die anderhalf uur vertelde hij als vanzelf wat de oorzaak, de oorsprong en reden van ‘het niet kunnen motiveren om te slagen’ is.
Enthousiast met dit inzicht en een persoonlijke audio om 21 dagen te beluisteren, ging hij naar huis.
Al in de eerste week na zijn sessie behaalde hij zijn eerste voldoende voor een vak wat tot nu toe nog nooit gelukt was. Met mij deelde hij dat het kwam omdat hij het leren zelfs leuk vond. Zoals afgesproken hielden wij voor 3 weken aaneengesloten na zijn sessie contact. Tijdens het laatste contact vertelde deze jongeman dat hij vanaf direct ná de sessie zijn motivatie om te leren volledig terug was en dat hij door de tips die ik als bonus elke week toevoegde zelfs eerder ging slapen en makkelijker zijn bed uit kon komen. De kers op de taart dus, ook voor zijn moeder.
Kortom meer dan prachtige resultaten waar hij op gehoopt had en ontzettend de moeite waard.
Ps. Deze jongeman heeft zijn diploma behaald.
Een dame van 70 jaar deelt:
Bij het opzetten van mijn praktijk als pedicure merkte ik dat ik last had van faalangst en het moeilijk vond om mezelf te laten zien. Daarom een sessie aangevraagd bij Anja. Ik vond het vooral fijn dat ondanks de hypnose ik wel bewust was van de antwoorden die ik gaf. Tijdens de sessie voelde ik me op mijn gemak, direct na de sessie voelde ik me opgelucht maar emotioneel. Veel ingehouden oud verdriet kwam naar boven waardoor kort erna het voelde alsof er een last van mijn schouders afgevallen was. De persoonlijke recording die ik van Anja kreeg heb ik dagelijks beluisterd waardoor ik binnen 21 dagen me anders opstel in het leven en ik voel me zoveel krachtiger, durf me al met trots te laten zien. Ik kan het echt iedereen aanraden.
Martin 67 jaar, deelt:
No nonsens directe kundige benadering
De RTT-sessie was een niet zweverige doelgerichte ervaring die mij een duidelijke spiegel voorhield
Ik ben nog bezig met de dagelijkse affirmaties en die motiveren mij om te veranderen.
Ik kan de therapie van harte aanbevelen. Deze kan mensen echt helpen om uit hun vicieuze cirkel te stappen en het verleden achter zich te laten.
Ik heb voor mijn werk als massage/ontspanningstherapeut diverse cursussen en sessies op het terrein van Hypnose, NLP, Gestalttherapie, PsychK, Rebalancing, Alfatraining enz. gevolgd. De doelgerichte aanpak en confronterende lichamelijke/mentale reactie die ik tijdens de RTT-sessie beleefde, zorgde ervoor dat ik met beide benen op de grond kwam te staan en ik gemotiveerd naar huis ging.
Een dame 58 jaar, deelt:
Ik vond de techniek niet belastend, ondanks dat het onderwerp zwaar was ervaarde ik de sessie als ontspannend.
Jos 61 jaar, deelt:
Ik kan een sessie zeker aanraden omdat ik veel over mezelf te weten ben gekomen, óók dingen die ik niet meer wist of nooit geweten heb. Door de hypnose kwamen die naar boven, soms confronterend maar nu kan ik er iets aan doen.
Ik vond de sfeer relaxt en kijk uit naar het resultaat nadat ik de aangeleverde recording 21 dagen heb beluisterd.
Sylvia 69 jaar, deelt:
Fijn en relaxed
De hypnose was fijn en relaxed, want ik voelde me ontspannen.
Ik zou iedereen een RTT sessie aanraden, omdat dit helpt de blokkades die je hebt te doorbreken.
De sessie heeft me geleerd dat ik het verleden achter me moet laten en problemen bespreekbaar miet maken.
Ik geef het een cijfer 9
Na de sessie voelde alsof er een hele zware last van mijn schouders was afgegleden het voelde goed en opgelucht. De problemen die ik nog nooit heb kunnen delen met iemand is tijdens deze sessie wel gedeeld. Dit voelde goed.
Rob 36 jaar, deelt:
Mijn ervaring is zeer positief
Wat ik het meest fijn vond van deze benadering/methode/techniek was dat de wortel van enkele emotionele blokkades zijn aangepakt en geheeld zijn.
Op de vraag ‘zou jij een RTT sessie aanraden?’ Schrijft hij: Ja, hoe fijn is het om een emotionele blokkade uit je verleden/jeugd op te ruimen en te helen!
De sessie heeft mij mentale fitheid opgeleverd, ik slaap beter en ik werk momenteel aan mezelf om onder alle omstandigheden vloeiend te spreken.
De sessie is niet in geld uit te drukken als een of meerdere emotionele blokkades uit je verleden/jeugd zijn aangepakt en geheeld zijn en je in je verdere leven er geen last meer van hebt.
Ik heb zeer prettig met Anja gewerkt.
een dame van 48 jaar deelt:
I’ve had one session (in English) with Anja and my overall experience is that she is a great listener and she’s easy to talk to which allowed me to express myself freely.
She has provided me with practical tools and that was exactly what I needed.
I can recommend it, because it gets to the root of the issue easy.
It taught me to keep the communication style in line and set boundaries.
For me it is a 9/10
Anja is great and I felt at ease with her.