Testimonials

Kirsten laat weten dat ze de sessie als zeer professioneel en liefdevol heeft ervaren. “Ik voel me een stuk lichter en rustiger!! Een supersessie dus.”
Moeder met 7 jarige zoon bedankt mij middels dit berichtje:
Hallo Anja, Dankjewel.
Ik voel me zeer veel rustiger sinds de therapie. Het kost me nauwelijks moeite om rustig te blijven bij het bedritueel en als Kris uit de bocht vliegt. De afgelopen dagen voel ik me wel weer kribbiger dus ik ben weer begonnen met het luisteren naar de opname. Hopelijk ben ik dan weer gezelliger.
Dave, 44 jaar een briljante ITer die zich gevangen voelde door angst! In de sessie heb ik gevoeld wat gedachten en woorden met me doen. Ik kreeg het inzicht dat de functie van de angst verlopen is door het volwassen worden. Na het beluisteren van de audio (wat ik het lastigste deel van het pakket vond) heb ik meer rust en is de angst afgezwakt.
Het is fijn om iemand een op een te spreken die je steunt in je persoonlijke struggles.
Linda 43 jaar, vindt dat tijdens de begeleiding Anja haar het inzicht heeft gegeven van een negatief patroon, nl. het aantrekken van drama en dit voeden terwijl ze rust wenst. Ik kan nu beter loslaten, schrijft ze, dankjewel voor het inzicht dat jij mij geven hebt. Het is zeer waardevol voor mij en iets wat ik nooit eerder heb geleerd.
Dame van 40 jaar heeft steeds een gevoel van overweldigende zwaarmoedigheid bij het horen van een bepaald soort melodie. In de sessie bleek dat dit de melodie was die haar moeder voor haar op de piano speelde. De moeder was gestorven toen de cliënt 5 jaar was. De dood van haar moeder had bij haar een ernstige depressie veroorzaakt. Zeven dagen na de sessie deelde ze met mij dat de aard van haar gevoelens waren veranderd. Ze had nog steeds een zwaarmoedig gevoel bij de herinnering aan de dood van haar moeder maar niet meer het overweldigende gevoel van wanhoop dat ze aanvankelijk kende.
Maureen 71 jaar, een dame die al langere tijd met mij in contact is en na een nare ervaring vertelde dat ze er eindelijk aantoe was om bij mij in de stoel te gaan zitten! Het was een stevige sessie die haar direct een lichter gevoel in haar hoofd opleverde. Na 6 dagen kon ze mij melden dat ze al voor de 4de ochtend niet misselijk opstond en haar bloeddruk gestaag daalt. Met mijn stem in haar recording kalmeert en ontspant ze.
Na 21 dagen deelt ze haar verdere ervaringen: Het allerfijnst vond ik dat er met aandacht en ernst wordt geluisterd, ik raad het echt alle gestresste mensen aan want ik zag ná 9 maanden eindelijk weer licht aan het eind van een zeer donkere tunnel. Een goede vriendin vertelde dat ik een stuk rustiger overkom. Ik heb veel meer zin om alles weer op te pakken, wandelen/hobby/huishouden e.d. Door Anja ben ik weer bewust geworden dat de zon schijnt.
Het verhaal van een 16-jarige jongen. Heel sociaal en daardoor heel gevoelig voor de mening van zijn omgeving. Nu hij in zijn examenjaar zit en heel graag wil slagen zodat hij met zijn vrienden naar de HBO kan lukt het maar niet om gemotiveerd te raken. Zijn moeder was ten einde raad, zelfs afspreken met vrienden werd zwaarder waardoor hij zich steeds somberder voelde. Naar de huisarts gaan leek geen optie en psychologen hebben wachtlijsten! Om die reden was de stap naar mij als Transformatie Coach vanzelfsprekend.
Binnen een week was er een afspraak voor een sessie. Dit vond hij heel spannend maar ook interessant en in die anderhalf uur vertelde hij als vanzelf wat de oorzaak, de oorsprong en reden van ‘het niet kunnen motiveren om te slagen’ is.
Enthousiast met dit inzicht en een persoonlijke audio om 21 dagen te beluisteren, ging hij naar huis.
Al in de eerste week na zijn sessie behaalde hij zijn eerste voldoende voor een vak wat tot nu toe nog nooit gelukt was. Met mij deelde hij dat het kwam omdat hij het leren zelfs leuk vond. Zoals afgesproken hielden wij voor 3 weken aaneengesloten na zijn sessie contact. Tijdens het laatste contact vertelde deze jongeman dat hij vanaf direct ná de sessie zijn motivatie om te leren volledig terug was en dat hij door de tips die ik als bonus elke week toevoegde zelfs eerder ging slapen en makkelijker zijn bed uit kon komen. De kers op de taart dus, ook voor zijn moeder.
Kortom meer dan prachtige resultaten waar hij op gehoopt had en ontzettend de moeite waard.
Ps. Deze jongeman heeft zijn diploma behaald.
Een dame van 70 jaar deelt:
Bij het opzetten van mijn praktijk als pedicure merkte ik dat ik last had van faalangst en het moeilijk vond om mezelf te laten zien. Daarom een sessie aangevraagd bij Anja. Ik vond het vooral fijn dat ondanks de hypnose ik wel bewust was van de antwoorden die ik gaf. Tijdens de sessie voelde ik me op mijn gemak, direct na de sessie voelde ik me opgelucht maar emotioneel. Veel ingehouden oud verdriet kwam naar boven waardoor kort erna het voelde alsof er een last van mijn schouders afgevallen was. De persoonlijke recording die ik van Anja kreeg heb ik dagelijks beluisterd waardoor ik binnen 21 dagen me anders opstel in het leven en ik voel me zoveel krachtiger, durf me al met trots te laten zien. Ik kan het echt iedereen aanraden.
Martin 67 jaar, deelt:
No nonsens directe kundige benadering
De RTT-sessie was een niet zweverige doelgerichte ervaring die mij een duidelijke spiegel voorhield
Ik ben nog bezig met de dagelijkse affirmaties en die motiveren mij om te veranderen.
Ik kan de therapie van harte aanbevelen. Deze kan mensen echt helpen om uit hun vicieuze cirkel te stappen en het verleden achter zich te laten.
Ik heb voor mijn werk als massage/ontspanningstherapeut diverse cursussen en sessies op het terrein van Hypnose, NLP, Gestalttherapie, PsychK, Rebalancing, Alfatraining enz. gevolgd. De doelgerichte aanpak en confronterende lichamelijke/mentale reactie die ik tijdens de RTT-sessie beleefde, zorgde ervoor dat ik met beide benen op de grond kwam te staan en ik gemotiveerd naar huis ging.
Een dame 58 jaar, deelt:
Ik vond de techniek niet belastend, ondanks dat het onderwerp zwaar was ervaarde ik de sessie als ontspannend.
Jos 61 jaar, deelt:
Ik kan een sessie zeker aanraden omdat ik veel over mezelf te weten ben gekomen, óók dingen die ik niet meer wist of nooit geweten heb. Door de hypnose kwamen die naar boven, soms confronterend maar nu kan ik er iets aan doen.
Ik vond de sfeer relaxt en kijk uit naar het resultaat nadat ik de aangeleverde recording 21 dagen heb beluisterd.
Sylvia 69 jaar, deelt:
Fijn en relaxed
De hypnose was fijn en relaxes, want ik voelde mij ontspannen.
Ik zou iedereen een RTT sessie aanraden, omdat dit helpt de blokkades die je hebt te doorbreken.
De sessie heeft mij geleerd dat ik het verleden achter mij moet laten en problemen bespreekbaar te maken.
Ik geef het een cijfer 9
Na de sessie voelde alsof er een hele zware last van mijn schouders was afgegleden het voelde goed en opgelucht. De problemen die ik nog nooit heb kunnen delen met iemand is tijdens deze sessie wel gedeeld. Dit voelde goed.
Rob 36 jaar, deelt:
Mijn ervaring is zeer positief
Wat ik het meest fijn vond van deze benadering/methode/techniek was dat de wortel van enkele emotionele blokkades zijn aangepakt en geheeld zijn.
Zou jij een RTT sessie(s) aanraden? Ja, hoe fijn is het om een emotionele blokkade uit je verleden/jeugd op te ruimen en te helen!
De sessie heeft mij mentale fitheid opgeleverd, ik slaap beter en ik werk momenteel aan mezelf om onder alle omstandigheden vloeiend te spreken.
De sessie is niet in geld uit te drukken als een of meerdere emotionele blokkades uit je verleden/jeugd zijn aangepakt en geheeld zijn en je in je verdere leven er geen last meer van hebt.
Ik heb zeer prettig met coach Anja gewerkt.
een dame van 48 jaar deelt:
I’ve had one session (in English) with Anja and my overall experience is that she is a great listener and she’s easy to talk to which allowed me to express myself freely.
She has provided me with practical tools and that was exactly what I needed.
I can recommend it, because it gets to the root of the issue easy.
It taught me to keep the communication style in line and set boundaries.
For me it is a 9/10
Anja is great and I felt at ease with her.