Wie ben ik

Mijn naam is Anja Dorst, ik ben geboren en getogen in Zoetermeer en groeide op in een echt ondernemersgezin.
Inmiddels 60 jaar en ik ben nog steeds ambitieus, optimistisch en een verbinder.

Na het behalen van mijn havo diploma ben ik als gastvrouw in de horeca aan de slag gegaan en in 2005 is daar het werken in een netwerkmarketing bedrijf met voeding bijgekomen zodat ik ondernemers en medewerkers kon coachen naar een ‘Healthy Active Lifestyle’.
Als alleenstaande moeder van drie dochters liep ik in hun opvoeding en begeleiding naar hun zelfstandigheid tegen een flink aantal beperkingen op waarmee ik bij geen enkele coach of psycholoog voor een passend advies terecht kon.
Terugkijkend op die periode heb ik juist begrip én skills ontwikkeld die nodig zijn voor het prachtige werk wat ik nu doe.
Ik zet jongeren, ouders, leerkrachten, volwassenen, managers, enz. weer in hun kracht. Dit doe ik geduldig en professioneel, van concentratie tot gewichtprobleem, van fysieke klachten tot zelfvertrouwen.