Pakket

Iedereen is uniek en iedere hulpvraag behoeft een eigen aanpak. Juist daarom heb ik verschillende pakketten gecreëerd en samengesteld. Tijdens een introductie gesprek kan ik jou hier alles over vertellen. Uiteraard komen jouw vragen tijdens dit gesprek aan bod en kunnen we jouw hulpvraag in kaart brengen. Aan de hand hiervan bespreken we wat de mogelijkheden voor jou zijn. Hierbij krijg je dan ook direct inzicht in het kostenplaatje voor de investering in jezelf.

Hieronder zie je een voorbeeld van één van mijn meest gekozen transformatie pakketten.
Je kunt het gekozen pakket altijd up- of downgraden.

Ik voer mijn praktijk vanuit Zoetermeer en wereldwijd online. Zo is “Leef Met Plezier” beschikbaar voor iedereen!

Het pakket RTT hypnotherapie omvat:
 *Ontdeksessie via Whatsapp video of Zoom (drie kwartier)
 *bespreking intake formulier via Whatsapp video of Zoom (anderhalf uur)
 *RTT hypnotherapie sessie (twee tot tweeëneenhalf uur)
 *gepersionaliseerde audio opname
 *3 evaluatie gesprekken via Whatsapp video of Zoom (telkens een half uur)

Uurtarief  €125
Pakket €750

Boek een Ontdeksessie >

Wat is op jou van toepassing?
• Wil je meer controle ervaren over jouw leven?
• Heb je het gevoel dat je niet jouw authentieke zelf kunt zijn?
• Word je belemmerd door een gebrek aan zelfvertrouwen?
• Ben je klaar om vernieuwde levensenergie te ervaren?
• Zou je een gevoel van kalmte en rust in jouw leven willen ervaren?
• Voel je je dagelijks uitgeput door alles wat er gedurende de dag op je af komt?
• Wil je vrij zijn van onnodige chronische lichamelijke of emotionele pijn?
• Zou jij de controle willen hebben over jouw slechte gewoonten en dus niet andersom?
• Lijden jouw leven en relatie onder jouw gedragspatronen?
• Heb je simpelweg het gevoel dat er iets mis is met je?
• Saboteer je jezelf?
• Ben je doodmoe van alle drama en pijn in jouw leven?
• Voel je je niet slim genoeg, niet goed genoeg of zelfs waardeloos?
• Heb je meer dan genoeg van al jouw zorgen en voel je je angstig?
• Zou je meer voldoening willen voelen en gelukkig willen zijn?
• Ben je klaar het verleden achter je te laten en een nieuw begin te maken?
• Wil jij jezelf bevrijden van jouw kritische gedachten?
• Wil jij jezelf geen slachtoffer meer voelen?
• Zou je willen dat het je niets uitmaakt wat anderen van je denken?
• Ben jij er klaar voor om jouw leven naar een hoger niveau te tillen?

Heb je één of meer van deze vragen met JA beantwoord?
Ben je klaar voor verandering?
Wil je er echt helemaal voor gaan?
Dan is nu het moment voor jouw persoonlijke transformatie.

Ik ben er voor je >

Jouw weg naar VRIJHEID

Het tranformatie proces uitgelegd…
Transformatie begint al bij een gratis en vrijblijvend consult om jouw hulpvraag vast te stellen en te bepalen welk sessieprogramma het beste bij jouw behoeften past. Gedurende dit gesprek krijg je uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen en geef ik direct al helpende transformerende inzichten. Je kunt na deze RTT Ontdeksessie zoveel tijd nemen als je nodig hebt om de juiste beslissing voor jezelf te nemen. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken voor de RTT hypnotherapie sessie.

Een RTT hypnotherapie sessie duurt 2 tot 2,5 uur. Het kan soms wat uitlopen, omdat we niet ergens middenin willen stoppen. Ik wil je de mogelijkheid geven om je in een zo kort mogelijke tijd vrij te voelen van het probleem waarvoor je bij mij bent gekomen.

Na binnenkomst hebben we eerst een kort gesprek. Zo hebben we beiden ruimte om de nodige vragen te stellen. En omdat jouw onderbewustzijn alles weet wat nodig is om te weten, zullen we al gauw beginnen met de werkelijke sessie.

Als je nooit eerder hypnose hebt ervaren, zal ik je laten zien hoe je heel gemakkelijk in hypnose komt. Zodra je er vervolgens klaar voor bent neem ik je mee naar de veilige, relaxte staat van hypnose.

Ik zal ervoor zorgdragen dat je je zo veel mogelijk op je gemak voelt. Hypnose is niets meer dan een heerlijke, helende staat waarin je je uiterst ontspannen voelt en goed gefocust bent. Misschien stelt het je gerust om te weten dat hypnose een heel natuurlijke staat is, net als dagdromen. Het lijkt erg op meditatie. Tijdens hypnose ben je altijd volledig in controle over jezelf en je zult je na afloop van de sessie alles nog herinneren. Ik kan jou niets laten doen wat jij niet wilt. Hypnose is immers alleen mogelijk als jij ervoor kiest om het toe te staan en als jij met mij wilt samenwerken.

In deze zeer ontspannen staat maken we contact met jouw onderbewustzijn. We kijken naar momenten uit jouw leven die alles te maken hebben met waar, wanneer en hoe je bent vastgelopen. Deze momenten bekijk je nu met de ogen van een volwassene, een volwassene met zoveel meer kennis en kracht als toen. Dit maakt het mogelijk om een nieuwe betekenis aan de gebeurtenissen te geven. Het stelt je in staat om elke ongewenste overtuiging, welke je mogelijk als kind al hebt gevormd, los te laten.

Vervolgens heb ik een schatkist aan krachtige technieken tot mijn beschikking, welke ik inzet om jouw transformatie in gang te zetten. En aan het einde van de sessie geef ik jouw onderbewustzijn positieve suggesties, ik upgrade en transformeer jouw brein met helpende en ondersteunende overtuigingen, welke in overeenstemming zijn met dát wat jij voor jezelf en jouw leven wilt.

Na de sessie maak ik voor jou een gepersonaliseerde transformatie audio, die jou helpt om alles wat je in de sessie hebt geleerd permanent te maken. Jouw commitment is dat je deze audio 21 dagen lang, minimaal eenmaal per dag beluistert. Het is het meest relaxte huiswerk dat je kunt bedenken!

Neurowetenschap vertelt ons dat het 21 dagen duurt om nieuwe gewoonte patronen aan te leggen, waarmee oude patronen worden overschreven. Wanneer je jouw audio beluistert, kun je dat vergelijken met ‘het upgraden van jouw software’!

Veel cliënten ervaren al direct na de sessie een transformatie in hun denk- en gedragspatronen. Het wordt veelal omschreven als een gevoel van vrijheid of verlichting. Voor anderen zal de verandering geleidelijker worden bemerkt en sommigen realiseren zich pas enkele weken later dat oude emoties, gewoonten, (pijn)patronen of negatief gedrag niet meer aanwezig zijn.

Post Transformatie Follow Ups…
Afhankelijk van het pakket waarvoor je hebt gekozen, kun je gebruik maken van één of meer Post Transformatie Follow Ups. Tijdens deze Follow-Ups werken we samen aan én staan we stil bij jouw vooruitgang. Zo nodig zet ik extra (hypnose) technieken in om jouw transformatie een extra boost te geven, reik ik extra tips en tools aan, geef ik je extra uitleg over de werking van jouw brein, etc…. Net wat nodig is, voor jou, op dat moment.

Maak een afspraak >