Stel je eens voor hoe jouw leven zou zijn met een wenselijk lichaamsgewicht, vol zelfvertrouwen en een goede concentratie, zonder emotionele of fysieke pijn.
Vrij van negatieve gedachten, vrij van ballast, belemmerende overtuigingen en blokkades. Kortom vrij van angst, fobie of verslaving.

PLEZIER IN JOUW LEVEN

Welkom bij Leef Met Plezier, mijn praktijk voor RTT (Rapid Transformational Therapy) Ben je er klaar voor om jezelf een complete transformatie te geven?
Ben je klaar om je VRIJ te maken van alles wat jou belemmert in jouw leven?
Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd en toch zit je nog steeds gevangen in oude pijn- en gedragspatronen?

Wat fijn dat je mij hebt gevonden.
Kennismaken >

Wat doe ik als ik jou RTT aanbied:

Snelle Transformerende Therapie is géén praattherapie maar een krachtige hybride methode die binnen 1,5 tot 2,5 uur de oorzaak achterhaalt van waarom iets niet lukt, waarom we ons telkens zo gedragen of waarom we ons zo voelen, wat ons lijkt tegen te houden om dit los te laten of te veranderen.

Misschien heb je al eerder therapie of hulp gehad, dit is absoluut anders!

RTT learned by Marisa Peer

Deze methode, die bekend is onder de naam RTT (Rapid Transformational Therapy), combineert de meest effectieve technieken van NLP, CGT, hypnotherapie en psychotherapie met het vermogen om levens krachtig en permanent te transformeren. Het is een gespecialiseerde vorm van hypnotherapie. Het is een zeer effectieve, oplossingsgericht methode, welke niet te vergelijken is met de gebruikelijke praat-therapieën. 

RTT is zo kachtig en permanent omdat deze methode zich niet alleen richt op de symptomen, maar zich juist richt op de onderliggende, diepgewortelde oorzaak van de problematiek; de KERN.

Je kunt niet helen wat je niet begrijpt

Met RTT krijg je toegang tot je onderbewustzijn; de kluis waarin alles wat je ooit hebt geleerd en meegemaakt is opgeslagen. Dit is de interne programmering, ons besturingssysteem, waarmee wij onze eigen realiteit creëren en van waaruit wij reageren.

Normaal gesproken hebben wij niet of nauwelijks toegang tot ons onderbewustzijn. Als je bedenkt dat wij maar liefst 95% van de tijd vanuit ons onderbewustzijn reageren, dan wordt duidelijk dat we veelal tegen gedrags- en gedachtenpatronen aanlopen die we eigenlijk helemaal niet willen. En zo voelt het alsof je er geen controle over hebt, alsof je het niet kunt veranderen met ons denken!

Het goede nieuws is…

RTT sessie is de sleutel naar het onderbewustzijn.
Tijdens een RTT sessie maak ik gebruik van de zeer relaxte staat van hypnose, waardoor gemakkelijk en veilig toegang tot het onderbewustzijn verkregen wordt. De buitengewoon krachtige technieken waar ik vervolgens gebruik van maak zorgen ervoor dat de informatie, die nodig is om te begrijpen wat er precies met jou aan de hand is, naar de oppervlakte komt. Hierdoor zal je direct inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet en waarom je voelt wat je voelt. Zodra dit duidelijk is kan de transformatie beginnen. We her-programmeren en resetten dat wat nodig is om je vrij te voelen, zodat je voluit van het leven kunt genieten.

Vaak is één enkele RTT sessie al voldoende om een diepgaande TRANSFORMATIE te ervaren. Het is niet voor niets ‘Rapid’ en het voorkomt de behoefte en noodzaak tot langdurige therapie.

Leef Met Plezier op Facebook

Leef Met Plezier op Instagram

Kennismaken >

Contact >