Ik wil van mijn angsten en fobieën af

Ieder levend wezen heeft van nature een overlevingsinstinct.
Dit wordt bij de mens geregeld vanuit ons onbewuste brein. Denk aan je stil houden als er gevaar dreigt of juist adrenaline aanmaken zodat je sterker bent of sneller kunt vluchten.

Daarna bepalen ervaringen waarbij je overtuigingen maakt of meekrijgt hoe je handelt in bepaalde situaties. Denk maar eens aan een hete kachel waar je niet aan mag zitten of aan een drukke weg waarbij je goed uitkijkt als je die wilt oversteken.

Al die ervaringen en overtuigingen worden ook opgeslagen in jouw onbewuste brein zodat je er niet de hele tijd aan hoeft te denken, maar zodra een gelijksoortige, niet veilige situatie zich voordoet, jij direct kunt handelen.

Veel ervaringen en overtuigingen komen vanuit jouw kindertijd: misschien omdat jouw moeder bang was voor spinnen en jij haar reactie over hebt genomen, of omdat jouw vader ooit heeft gezegd ‘stel je niet aan’ of misschien is er een leerkracht geweest die jou in het openbaar aansprak over een slecht cijfer!

Als dit jou een onveilig of onbehagelijk gevoel heeft gegeven kan dit zich als angst of fobie ontwikkelen!
Zo kun je nu nog steeds denken dat je iets niet kunt, dat je niet mag falen of dat angst hebben heel gewoon is!

Vaak weet je wel als (jong)volwassene dat deze overtuigingen niet meer kloppen! Maar ja, hoe verwijder je (delete) je ze uit jou onbewuste brein.

En dat is nu net wat RTT (Rapid Transformational Therapy) voor jou kan doen.

Dus klik op onderstaande whatsapp link en maak nu een afspraak voor een ontdeksessie en ervaar hoe ik jou snel kan bevrijden:

klik op onderstaande link

Klik hier om mij te WhatsAppen ➡️